lamset-hop
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lamset7op
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 سلـــــــــــــــــــــــيق او الارز بالحليب والمرق

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lamset7op
Admin
lamset7op


المساهمات : 134
تاريخ التسجيل : 10/01/2009
العمر : 29

سلـــــــــــــــــــــــيق او الارز بالحليب والمرق Empty
مُساهمةموضوع: سلـــــــــــــــــــــــيق او الارز بالحليب والمرق   سلـــــــــــــــــــــــيق او الارز بالحليب والمرق Icon_minitimeالجمعة فبراير 06, 2009 12:22 am

/2 كيلو رز مصرى مغسول
4 اكواب مرقه او شوربه لحم او فراخ
مكعب مرقه دجاج
لتر لبن حليب
معلقتين زبده او سمن
فصين قرنقل وحبهان وفصين مستكه عربى

الطريقه:
فى اناء على النار نضع كميه الشوربه ونضيف لها القرنفل والحبهان والملح والفلفل الاسود ثم نضع الارز على المرقه ونتركه على نار هاديه جدا يتشرب المرقه ويستوى بعدين نضيف للارز الحليب مع التحريك المستمر حتى يتشرب الارز الحليب كاملا ويصبح زى الارز باللبن الى بنعمله نتركه على نار خفيفه
فى اناء على النار نضع معلقتين الزبده ثم نضع فيهم شويه المستكه لحد ما تذوب ونشرها على وش الطبق بعد غرفه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://lamset-hop.yoo7.com
 
سلـــــــــــــــــــــــيق او الارز بالحليب والمرق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» لعمل الارز المصرى بالشعيريه
» طريقه عمل الارز المصرى (( الرز المفلفل )) تتفضل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lamset-hop :: متطلبات المرأه :: المطبخ العصرى للاكلات العربيه-
انتقل الى: