lamset-hop
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lamset7op
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طاجن البامية باالحم الضانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lamset7op
Admin
lamset7op


المساهمات : 134
تاريخ التسجيل : 10/01/2009
العمر : 29

طاجن البامية باالحم الضانى Empty
مُساهمةموضوع: طاجن البامية باالحم الضانى   طاجن البامية باالحم الضانى Icon_minitimeالجمعة فبراير 06, 2009 12:24 am

/2 ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
4 حبات طماطم فى الخلاط
3 ملاعق صغيرة ملح
فلفل اسود
ثوم
بصلة مفرومة
زبدة 3ملعقة كبيرة
لحم ضانى او كندوز
الطريقة
يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر
ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم
بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود

ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار

على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://lamset-hop.yoo7.com
 
طاجن البامية باالحم الضانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن الأرز المعمر

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lamset-hop :: متطلبات المرأه :: المطبخ العصرى للاكلات العربيه-
انتقل الى: